NIEUWS


Succesvol Peelpop 2019

Met recht mogen we weer spreken van een geslaagde editie van het gezelligste festival van Brabant. Voor ieder wat wils, met de voetjes van de vloer of met de vuist in de lucht. En natuurlijk even bijbuurten met mensen die je al te lang niet gezien hebt. De kwaliteit van de bands was ook dit jaar weer om de muzikale vingers bij af te likken. Hieronder alvast wat foto's om de sfeer nog even vast te houden. Een uitgebriedere reportage volgt snel. Wij zien iedereen graag weer terug tijdens Peelpop 2020.


De namen zijn bekend!


Voorverkoop begint 15 december

Koop hier je kaarten voor Peelpop in de voorverkoop.


Earlybird actie Peelpop

Zaterdag 16 maart is het zover, dan staat Peelpop 2019 weer op de agenda. De organisatie is in een afrondende fase wat betreft het muzikale programma en zoals altijd beloofd ook de editie van 2019 weer een groots muziekfeest te worden. Ben je benieuwd naar de namen die er komen spelen, hou dan onze site in de gaten of meld je aan op onze Facebook pagina.

Vanaf 15 december tot maximaal 31 december, kun je kaarten bestellen op de peelpop-site tegen een extra aantrekkelijk early bird tarief van € 20,-. Er zijn maar 300 early bird kaarten beschikbaar en daarna gaan de kaarten verkocht worden voor € 25,00 inclusief service kosten. De early bird kaarten kunnen alleen via onze site gekocht worden. Daarna start de normale kaart voorverkoop via de bestaande verkoopadressen en onze site.


De eerste bands zijn bekend!

De komende tijd zullen we hier de bands die dit jaar op Peelpop spelen bekend maken. Hieronder de eerste. More to come...

 


Peelpop 2018 Aftermovie


Peelpop 2018 wederom groots muziekfeest

De tiende editie van Peelpop 24 februari jl. bezat weer alle ingrediënten voor een super geslaagde avond met 8 zeer goede tribute bands. Het was smullen voor de muziekliefhebbers die massaal naar een uitverkochte manege Rutger van Herpen in Boekel trokken. Peelpop begon met Red Hot Chilinators, de rockarea liep al goed vol en al meteen vanaf het begin bracht deze band met hun verrassende act de sfeer er goed in. Vette klassiekers van the Creedence Clearwater Revival knalde daarna uit de speakers van de swing area op een energieke manier gebracht door Calahan Clearwater. Met covers van Queens of the stone age bracht Songs for the Deaf de stemming er steeds beter in en stond de rockarea helemaal vol. Rivals bracht een ode aan de helden van Kensington waarna de rock area op zijn kop werd gezet door Motorheads met een prachtige show vol met Motorhead. Hotlegs schotelde een geweldige show voor vol met de grootste hits van Tina Turner. Afsluiter in de rockarea was Guns N Roses Experience en deze band toverde met een super gespeelde set de tent om in een swingende massa. Supertrap had dit jaar de eer Peelpop af te stuiten en stelde het publiek allerminst teleur. Zoals deze topmuzikanten het repertoire van Supertramp brengen  met hun uitstraling en zeer lijkende muziek een waardige afsluiter van Peelpop. De organisatie kan terug kijken naar een wederom geslaagde editie met een uitstekende sfeer, geweldig publiek, hard werkende vrijwilligers en kwalitatief zeer goede bands. Dus tot zaterdag 16 maart 2019!


Prachtig Muziekfeest Peelpop 2017

Wat was het weer een geweldig muziekfeest zaterdag 11 maart jl, volgens sommigen de mooiste editie van Peelpop ooit. Één ding is zeker het was een editie die door de kwalitatieve goede bands, hardwerkende vrijwilligers en de goede sfeer nog lang zal blijven hangen. En ook dit jaar zonder ook maar één noemenswaardig incident en daar zijn we trots op.

Vanaf 18.00 stroomde de Rockarea al vol om zo een spetterend optreden te beleven van Within Tension (Within Temptation). In de Swingarea opende Flight met klanken ver terug uit de jaren 60/70 van the Rolling Stones.
Black Pearl zette het feest voort in de ondertussen helemaal volgestroomde Rockarea alwaar het publiek uit hun dak ging op muziek van Pearl Jam.
Doe Maar is de grootste Nederlandstalige hitmachine ooit, er werd dan ook flink meegezongen en gedanst op deze muziek gebracht door Doe Maar Na en de Swingarea ging helemaal los.
Stevige harde klanken werden goed ontvangen door het metal minnend publiek die helemaal uit hun dak gingen op de muziek van Iron Maiden gespeeld door Up the Irons.

Met een mooie show vol typische danspasjes en kledij kon het publiek heerlijk swingen op de muziek van ABBA. Deze oude tijden herleefde weer door toedoen van de band ABBA Revival. De afsluiter in de Rockarea was er één van een hoog niveau.
Musest bracht op ongeëvenaarde manier het repetoir van één van de populairste rockbands van nu Muse, en dat pikte het publiek moeiteloos op waarna het voor onze huis DJ Billy Brood een peulenschilletje was het feest aldaar tot een mooi einde te brengen.
De Swingarea werd als laatste nog getrakteerd op een grootse act. Deachtkoppige Bruceband weet als geen ander een show neer te zetten op demuziek van Bruce Springsteen. Het publiek liet deze kans niet liggen en genoot met volle teugen, gingen de beentjes nog volop van de vloer en werden de stembanden nog flink getest op de liedjes van deze grote muziekheld.

Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde editie en luisterend naar de reacties van iedereen was dit gewoon ook zo, mede natuurliejk dankzij de vele mensen die ons helpen en steunen. Des te meer hebben wij er zin in om er voor te zorgen dat er volgend jaar weer zo'n mooi muziekfeest in Boekel georganiseerd wordt. En wel op zaterdag 24 februari. Tis maar dat je het weet!

(foto's Randy van der Poel)